Hårdträning, hinner vi? 

30 anmälda till Sunne provet (B-prov) och vi kom med men hinner vi bli klara? Konditionen efter valpningen är inte den bästa på Nilla nu. Märks framförallt i söket. Hårdtränat med vilt i två dagar, gäller att passa på så länge man har vilt upptinat och så länge de är någorlunda fräscha. Men imorgon blir nog sista versen innan de går till sälla jaktmarker. Tyvärr så har jag ont om vilt och har inte möjlighet att köra så mycket som jag önskar nu fram till provet. 

 Igår var det bra träning med B-provsupplägg, skott, vatten, sök, markeringar allt som hör till. Idag blev det ett sök även detta med vilt. Blev även lite markeringsövningar med Åsa och labbetiken Mira. Bra övning där hundarna jobbade lite jämsides med markeringar. Direkt efter detta sadlade vi om och for till brukshundsklubben och körde lydnad. Vilken häftig känsla att ha en sån hund som är med på allt man gör. Bra träning med flera ekipage som störde och kunde kommendera. Är ju anmäld till elitlydnaden i mitten av oktober. Mycket nu 😁. Vore väl attans om inte den där sista ettan ska sitta nån gång. 

Lilla Fina har såklart hängt med på äventyren och bekantat sig med nya människor och nya platser. Lite blyg i början med nya möten både vad gäller människor och hundar så nyttig träning att bara få vara med. Efter ett tag tinar man upp och leken med matte kan starta 😊. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s