Inget B-prov, men vackert höstväder

Tråkigt, men inget att göra åt. Tog rätt beslut att stanna hemma. Inga fler chanser i år. Så vi får ta sikte mot nästa säsong då ska vi ligga med och anmäla så fort det bara går till de tidiga proven. 

Idag tog jag bilen och for till Varpnästjärnet. Orkar ju inte gå så långt så motionen fick de sköta själva idag.  Nilla fick simträna även Svea men Svea valde att sitta med mig i solskenet på land.  Nilla var i och simmade säkert en 25 minuter. Runt, runt jagande över vattnet. Fick mer eller mindre tvinga upp henne då jag kände att det fick räcka. Fina sprang runt och lekte i strandkanten men hon ville inte heller bada. Inte mer än benen. Vi gick en ”lugn” (för vissa) promenad och hittade lite svamp. Fina fick röja fram i eget tempo som blir högt när Nilla är med.  Måste ju hänga på morsan. Än så länge kommer hon i ilfart till visselpipans trudelutt. Svea hon håller sig till mig om hon inte fastnar i nått sorkbo. En skön tur i vackert höstväder. 

Nilla har fått upp konditionen nu det märks det blir allt längre och längre sträckor bort från mig och det springs hela tiden. Nu behöver hon få lite muskler till detta så har jag snart gamla Nilla tillbaka i bra form. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s