Träningsrunda och fikarunda…

Efter den lilla valpträffen vi hade på förmiddagen blev det träning med Nilla tillsammans med Åsa och Mira. 

En vecka kvar till tävling och Nilla tjuvar för fulla muggar. Vad göra? Det här med stadga är tydligen en färskvara om man heter Nilla. Efter sommaren med valpar är den borta. Så tråkigt. 

Christer var skytt och kastare åt oss. Skott gick och sen en markering på dold nedslagsplats. Jag och Åsa skulle ta varannan. Slutade med att Åsa och Mira fick ta markeringarna efter några tjuvningar från Nillas sida. Att jag ryade så jag blev hes hjälpte inte, fick inte stopp på henne. Christer skulle plocka upp dom hon tjuvade på så hon inte fick nån belöning för detta! Sket sig då han inte hittade dummyn som han kastade före Nilla.  Nej hon fick sitta och titta på Mira ett par kast. Nu vet jag att i konkurrens blir det värre, hon sitter mycket stadigare när hon står själv. Så jag får tro att det går bra på lördag. Vi har som sagt några dagar på oss. Då blir det skott med kast utan konkurrens vi får ta det senare. 

Åsa hade en bra stoppsignalsövning med stopp och ut som vi körde. På två målområden la vi ut dummiesar. Mellan dessa kanske det var 60-70 meter. Man skickade på ett linjetag från målområde ett, blåste stopp på mitten. Då gick jag mot Nilla och runt henne nästan ända bort mot andra målområdet. Där stannade jag och vände upp mot henne och skickade Nilla på ett ut-tecken. Hon fick tänka om helt och hämta en dummy från det första området. När hon hämtat den. Satte jag henne gick ifrån, runt henne och skickade ut på målområde två. Avslutade med att hon fick gå rakt ut på linjetag utan stopp sista gången. Bra övning där man måste lyssna och ut-tecknet behöver vi träna på. 

Blev också ett lite mindre sök som christer hade lagt ut. Både Nilla och Mira fixade det galant. Ett bra pass förutom tjuvningarna. På onsdag ska jag köra det sista passet innan tävlingen. Det passet får bli som ett B-Prov. 

Efter träningen blev det en runda till mor och far. Där var också min bror med barn. Bra socialträning för Fina. 

Att åka hiss var spännande tyckte Fina, Det fanns en lekkompis där i hissen. 😁

  
Hos mina föräldrar fanns ytterligare en kompis, bra ställe detta. Luktade lite märkligt tyckte Fina 😁

  
Men den där två-beningen var rätt kul. Massor av leksaker helt i min smak. 

  
Hennes bror var en perfekt kliare…

  
Trevlig söndagkväll på er. Ikväll blir det en tv-kväll med Solsidan och Bron ❤️

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s