Remadyl gör underverk 

Mycket märkligt detta. Nilla är så mycket bättre. Haltar till när hon legat eller gör någon vridning. Har hon gått ett tag ser man ingenting. Nu står hon på remadyl som kanske gör sin verkan. Men nu är jag hård, koppel i 14 dagar är det som gäller. Hon var med på en promenad i koppel förut och haltade inte nått. 

Det svåra blir sen. Köra igång lugnt hmm då får det bli fortsatt koppel på i evighet. Finns ju inget mellan där för Nilla. Är hon lös då springer man. Får tänka mer på att hon själv är lös och de andra i koppel för att undvika raicen och lös i kortare perioder ett tag. De är förmodligen värst. Snabba niter o svängar. Lätt att springa på varandra och träd. Så en i taget under en period får gå lös. 

Fick besked om att Nilla o jag kom med på en öppenklasskurs för Kicki Pilenås 1-2 april. Ska bli riktigt kul. Får bara hoppas att vi är med på banan då. Inte bara Nilla som är dålig även jag har en satans magont som inte ger med sig, mysko. Men en del får influensa i magen sägs det hoppas på nått sånt. Stundtals bättre på dagen men riktigt illa på kvällen 😒. Inte kul 😔. 

Sen är det en Lisa Falk kurs 16-17 april. Roligt ska det bli. Nått att längta till i sjukdomstid. 

  

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s