Fina 8-mĂ„nader idag đŸ˜

det firades med en rejĂ€l trĂ€ningsrunda. PĂ„ förmiddagen mötte vi upp Åsa och Pernilla. De stora hundarna fick börja. Markeringar i en triangel. DĂ€rmed blev det bĂ„de stadgatrĂ€ning och vara uppmĂ€rksamma. Vi kastade Ă„t varandra. BĂ„de dubbla och enkla. Gick bra Nilla Ă€r duktig nu. Bra i stadgan och bra fokus lugnare nu nĂ€r löpet precis varit, positivt 😊. De tre stora fick ocksĂ„ hĂ€mta fem dummiesar ute pĂ„ ett stort sök. Vi skickade varannan hund och stod pĂ„ linje. 

Sen var det de smĂ„ vovvarnas tur. BĂ„de Skoja och Fina stod pĂ„ linje och fick ta markeringar som Åsa kastade. De jobbar pĂ„ bra de smĂ„. Sen Ă€r det stadgan som behöver trĂ€nas â˜ș. 

Under eftermiddagen blev det ett pass till för Fina. Kört lite hĂ„rdare nĂ„gra dagar. Har ju sportlov och Ă€r ledig. PĂ„ torsdag far jag till London dĂ„ blir det nĂ„gra dagars ledighet för hundarna sĂ„ man fĂ„r passa pĂ„. Det blev markeringar kastade av mig. Markeringar med dolt nedslag bakom/i granar. Fina har inga problem att ”mölja” fram i ris och tĂ€tt snör. 

Nu börjar det bli svÄrt att sitta still sÄ jag fÄr backa med trÀningen efter dagens pass och börja om med stadgan. Ska börja kasta lite som hon inte fÄr hÀmta. Det gÄr fort att bli av med stadgan. MÀrker ocksÄ att baken lÀttar extra lÀtt nÀr Nilla sitter vid sidan och tittar. KonkurrenstÀnkande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s