Vilken hĂ€rlig dag….trallalalala đŸŽŒđŸŽ€

….Och vilken hundtrĂ€ning det blev uppe i humletorp. SĂ„ nöjd. Höjde ribban för Nilla med dirigeringar i vatten. LĂ„nga linjer. Gick sĂ„dĂ€r men utmaningar mĂ„ste göras ibland för att kunna flytta upp ribban. Även Fina fick utmaning dĂ„ vi la upp trĂ€ningen för henne likt ett B-prov. HĂ„lla ihop en lĂ€ngre stund utan att balla ur. 
Fina fick markeringar med dummies. NĂ€r hon hĂ€mtat lades en ny ut pĂ„ samma stĂ€lle som markeringen som hon inte sĂ„g. DĂ€refter linjetagsskick pĂ„ den. 
Sök med vilt för bĂ„de Fina och Nilla. Som hon gick lilla Fina. Full fart ut som en virvelvind. Snabba upptag och snabbt in, vilken stjĂ€rna (ingen trut med i dag 😛). I söket lĂ„g fasan (ny fĂ„gel för Fina), kajor, krĂ„kor, Ă€nder och duvor, 8 fĂ„glar sammanlagt. 
Nilla försökte sig pĂ„ en rullning med kajan igen ute pĂ„ söket 😡men nu var jag med, medvetet hade jag lagt ut den nĂ€ra mig. Direkt hon sĂ„g ut att vilja rulla sig var jag pĂ„. Skithund bara man varit pĂ„ henne en gĂ„ng sĂ„ tar hon sen kajan i full fart utan att blinka. Men testa gör man ifall det lyckas. Den Ă€r antagligen sĂ„ gooood med aslukten. Annars helt klanderfritt sök. Det blev skick varannan hund tillsammans med Claudias flatte ”Shanti”. Bra trĂ€ning att gĂ„ runt i par. Gick par Ă€ven pĂ„ dubbla markeringar och linjetag. 
Fina fick ocksĂ„ ett par markeringar dĂ€r hon var tvungen att gĂ„ i vattnet och simma och upp pĂ„ land för att hĂ€mta dummyn. DĂ€r trĂ€nade vi pĂ„ att simma tillbaka och inte ta landvĂ€gen. 
Fina var lite för taggad i fotgĂ„endet kĂ€nns som hon nĂ€rsom skulle kunna explodera och vara utom synhĂ„ll pĂ„ ett kick. 
Bra trĂ€ning, jĂ€ttenöjd. Fick svar pĂ„ mycket och kan lĂ€gga upp trĂ€ning dĂ€refter. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s