Ett kortare träningspass

Fina har kommit lite i skymundan denna sensommar/höst. Kanske bra eftersom jag är av den uppfattningen att man ska ta det lugnt med dessa små det första året. Inte gör det så mycket i alla fall. Idag fick Fina ett litet kortare pass med träning, ut, stopp, ned med nosen för närsök. Jösses vad denna lilla tjej fattar fort, så Lättlärd, mjuk och lyhörd. Samtidigt som hon tar för sig ute i söket och blir självständig. Vi får se hur hon utvecklas. Än så länge har det ju gått oförskämt lätt. Om man bortser från att hon just nu saknar den där riktiga av-knappen inomhus 🙈. 

I helgen var Fina med till Danmark hennes första utomlandsvistelse. Här kom hon åter i skymundan då fokus låg på två andra individer❤️. Men Fina tog allt med ro, hon bara var. Inga problem med bilresan, sova borta eller färjan. Hon är verkligen enkel. 

I helgen väntar ett litet kennelläger för Frödingkullen. Nästan alla kommer  förutom en gosse, Flax. Vi kommer göra ett BPH på lördagen och söndagen kommer ägnas åt jaktträning. Ska bli så kul att träffa alla de små och mycket spännande med BPH. För min del är det väl inte optimalt att göra BPH med Fina i löp. Men tycker inte hon är speciellt påverkad så jag kör. 

Idag fick Leia från Frödingkullen svar på HD och ED. HD A och ED 0, toppen, toppen, så glad över detta. Två hundar friröntgade. Resten av gänget röntgas i november. 

Fina, sötaste, piggaste, gladaste, keligaste hunden❤️ FINA 

  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s