Ännu ett träningspass i dagsljus, underbart. 

Lite samma träning idag som igår bara att min granne Åsa hängde med. Blev genast en svårighetsgrad högre genom att vara två som körde övningar samtidigt. Mycket att hålla koll på för Fina. Fick förenkla mycket genom att stå närmare vid ut skick och höger/vänster skick. 

Blev också riktigt långa markeringar. De gick sämre, glömde helt av att Fina är ung 😛. Syntes så väl vart gränsen gick på avståndet hon började snurra en bra bit tidigare än nedslagsplatsen på två långa markeringar.  Jag gick fram en bit och gjorde om markeringen. Sen backade jag för att få ut avståndet. Jag får tänka mer på detta till nästa tillfälle med markeringsträning. Samma nedslagsplats bara att jag backar där för att få ut ett längre avstånd. 

Nilla börjar ”tjocka” på sig men mår så bra fortfarande. Hänger lätt med på våra turer fortfarande. Men märker att hon gärna vill ”läsa tidningen” lite längre och redan börjat kika lite extra i skrevor och under granar efter det perfekta boet. 

FB-r närmar sig för Frödingkullen. Vi ska ända ner till Borås på lördag. Tur kanske för det verkar som det är den enda snöfria platsen i Sverige.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s