Träning med Fina

Igår mötte jag upp ett unghundsgäng och tränande enbart stadga och fotgående. Intill oss sköts det med apportkastare så det blev enormt bra störningsträning. 

Fina har fått en mycket hög förväntan och är på tå just nu. Så tiden framåt nu får ägnas åt att hitta ett lugn och strunta i själva apporterandet. Nu blir fokus på stadga och fotgående. En sån där tråkträning tillsammans i grupp. 

Samma träning idag som igår fast med annat gäng.  Jag var plats 20 minuter tidigare och tog ut Fina för att få ner förväntan innan träningen och tränade enbart fotgående och kontakt. När gänget dök upp blev det samma träning fast i grupp. Mycket bra. Tog sådär en timme så kom hon ner på jorden. Nått har nämligen hänt, om det är hormonerna som spelar ett spratt eller enbart slyngelåldern som gör sig påmind är frågan. Men jösses som hon är på tå. Känns som jag går och har en handgranat vid sidan som vilken minut som helst är färdig att explodera. Här gäller det att ha en stor tumme i ögat just nu. 

Nilla mår bra, förutom att hon är som ett benrangel. Jag försökte verkligen mata på under dräktigheten men efter valpningen och några dagar med diare magrade hon av fullständigt. Valparna tar allt just nu också. 

Valparna mår bra (följ dom på egna sidan, Sven-Ingvars kullen).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s