7-sjukdagen

Vad ska man blogga om, om inte sin sjukdom. Säkert intressant för er att läsa om den 😁. 

Riktigt less på denna influensa nu. Behöver bli frisk börjar bli dyrt också. Väldigt enkelt att ligga och internetshoppa i brist på annan ork. SKK, Provparningar, avelsdata, rasdata, K9 och hemsidor har blivit överbelastade av Alsterbygdens. Jösses finns många snygga hanar. 

Imorgon trotsar jag viruset och åker till jobbet. Det får bära eller brista helt enkelt. Febern har i stort sett hållt sig undan idag, nu är det ”bara” slaggprodukter i bihålorna och öronen kvar. Sen att man blir sjösvett vid minsta kraftansträngning och man låter som en 100-åring det är en annan sak. 

Hundarna sköter sig ändå fint. De accepterar det tråkiga livet rätt bra. Självmotionerande som de är finns ju isen nu att tillgå. Där har jag stått och de har fått rasa av sig den värsta energin. Strålande sol och blå himmel. Kände att solens strålar värmer nu. Vi går mot våren. 

 Idag har jag haft lilla grön valp här ett par timmar då hans matte hade en föreläsning på universitetet. Så kul att få rå om honom en stund och se vad det är för en liten individ nu utanför valphagen och sina syskon. En liten härlig kille med så mycket spring i benen. Nilla var alldeles lyrisk och jag behövdes liksom inte. Jag låg på soffan och studerade deras glädje över att ses. Lilla grön, så kelig, mjuk och go somnade gott på min mage efter en utevistelse på isen. Han var en mycket lättvindig prick ( hört att det är nått annat mellan 20.00-22.00 😛). Han höll sig runt benen och var så följsam på oss. Så kul att ha två små Valpar kvar här i Karlstad så nära mig. 

Det var mycket spännande med skidor och stavar tyckte Kvick. 

 

Gosestund 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s