Pigga hundar!

Visserligen har de varit pigga under hela magsjukeperioden till skillnad om en annan skulle ha drabbats lika hårt. Förmodligen skulle det ha inneburit sjukhusvistelse.

Nilla drabbades lindrigt som tur var.

Idag har jag och hundarna gått en lite längre skogspromenad dock i koppel för att ha kontroll på intaget. Kan ju hända att både det ena och andra slinker ner i en retrievers mage annars. Så några dagar till i koppel får det bli.

Inga dåliga magar nu. Lite slemmig avföring kvar hos Fina men fin konsistens 😛. Så några dagar till med Flagyl så skall vi nog få ordning på detta. Matar på så mycket som det bara går fortfarande små mängder uppdelat på flera gånger. Fina är så tunn nu. Ser eländig ut som en svältande get, stackare. Men det rättar nog till sig när magen är i balans igen. Hungern/aptiten är det mindre fel på. Hon går snart loss på inredningen. Nilla är lika hungrig, ett tecken kanske på något positivt? Vågar egentligen inte leta tecken eller tro något ännu, 15 dagar idag sen sista parningen. Vi får se…. om ett par veckor vet vi definitivt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s