En oro

Nilla går nu in i dygn 42. Jag är lite fundersam över att det inte har blivit en större mage. Mina tankar går åt hållet, är hon dräktig, har hon resorberat sina foster? Lurar hon mig nu med en fortsatt skendräktighet efter att ha varit dräktig. Enligt ultraljudet var hon dräktig men det kan ju ha hänt saker efter det gjordes. Hur som, så lär det ju inte bli någon jätte stor kull när det knappt syns något ännu.

Jag har bokat in oss på röntgen den 13/2 då är det dygn 52. Har hon inte fått någon rejäl mage tills den dagen då måste jag ändå röntga och se så det inte bara ligger en valp där inne.

Nilla mår annars toppen, toppen. Hon är pigg och på, vi avverkade lätt som en plätt en promenad på två timmar i morse.

Det som ändå tyder på en dräktighet är att hon är hungrig som en varg, letar lya ute, har stora rosa färgade spenor, blivit större över ryggen och kraftigare bukomfång även om hon inte har en häng mage. Lite orolig på kvällarna, ”biter” sig lite i sin buk som om det skulle spänna.

Nilla är en tik med lite längre rygg och väldigt välmusklad så det kan ju förstås vara så enkelt att hon bär upp fostren bra. Känns dock trist att gå med denna ovisshet, att inte känna sig helt säker längre. Trist att göra alla valpköpare oroliga. Kan bara be er att hålla ut och vänta tills efter röntgen. Jag får helt enkelt bara ta en dag i taget nu och hoppas på att det ändå finns några stycken liv därinne.

Nog ser hon dräktig ut, men frågan är hur många?

Annons

En tanke på “En oro

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s