Dygn 60 och en bra träningshelg

Nu drar det ihop sig. Nu kan ni få titta fram precis när ni vill. Vi är redo. Ni är väntade där inne i magen.

Jag har så smått kommit över röntgenbeskedet om endast två valpar och är mer tacksam nu att det faktiskt finns två liv därinne. Jag är spänd över valpningen och hoppas att Nilla får bra tryck på krystvärkarna trots att det bara är två. Att de kan vara stora tror jag hon fixar.

De små har gått om utrymme och lever rullan i värsta discodansen. Nilla blir riktigt besvärad emellanåt och nyper sig själv i magen. Fortsätter de med sådan här aktivitet när de är födda får jag nog att göra med bara två 😛.

Fina har fått två bra jakträningspass i helgen tillsammans med två andra Alsterbygdare. Så jäkla kul att få följa sin uppfödning på så nära håll. Fina har kommit lite i skymundan en period med allt annat som hört vardagen till. Men inte märktes den pausen av så värst mycket. Hon är så jäkla duktig den där lilla loppan. Svarade superbra på stopp, ut och dirigeringar på hyfsat långa avstånd. Nu måste jag tänka till med nya utmaningar och gå vidare så jag inte fastnar på denna nivå. Skulle behöva gå på kurs och få lite ny inspiration och fylla på förrådet med nya övningar. Jag är duktig på att fastna och inte ta mig vidare med utmaningar. Jag behöver däremot jobba mer och mycket med Finas lugn vid/runt fötterna. Hon tar mer än gärna skutt rakt upp och är lite flamsig o tramsig. Fina är hur stadig som helst och skulle inte knalla. Men ser inte alls bra ut inför ÖKL om hon är så flamsig. Fina kan istället för att knalla flyga rakt upp av upphetsning om man står på linje och annan hund får gå på linjetag eller en markering, inte ok!

Följ oss på Instagram. Lämnar dagligen rapport där hur dräktigheten förlöper.

Nu väntar vi allt är i ordning i hundrummet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s