Söndagsträning

Fina fick ett pass med apportkastaren idag tillsammans med grannen Åsa o hennes Labbe Mira. Fina har gått igång enormt på apportkastaren tidigare och jag har undvikit den medvetet. Idag kom den fram. Långa linjer med störningsmarkeringar av apportkastaren. Fina var superstadig då Mira fick gå på apportkastarens markering. Skönt. Dock kom några små pip, knappt hörbart men jag hörde. Nyhetens behag var triggade. Får ta fram apportkastaren mer.

Ystra har fått börja med Specialsök på Kong. Går riktigt bra. Ett par första sök har vi gjort idag. En gömd Kongbit under dammsugarslangen. Ivrig liten flicka som tyckte detta var enormt kul. Vi har börjat med lite frysmarkeringsträning också. Till helgen åker nämligen hon och jag på en specialssöksutbilding i Stockholm, Specialsök mot Narkotika, vapen och sprängämnen. Vi får se vad denna helg leder till.

Vi fortsätter bloggandet med att gratta Pernilla med sin Alsterbygdens Skoja of Skoj ”Skoj” som idag tog ett diplom i TSM 1 (Nosework). Stort grattis så bra jobbat.

Så är helgen snart slut och det är måndag igen. Dags för jobb. Tre hundar och heltidsjobb är inte den bästa kombon. För mig är det nog egentligen en ohållbar situation. Men vi tar en dag i taget och gör så gott/bra vi kan. Att ligga på topp med heltidsjobb i hundvärlden är en omöjlig situation, i alla fall för mig. Jag vill så mycket, men det går inte, jag hinner inte.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s