Krångel med hemsidan

Jaha här tänkte jag skriva en valpdagbok under Vikingarnas-kull. Men nått krångel är det. Jag lägger den under sidor men den dyker inte upp för er i Meny-fältet 😡 sidan finns hos mig men den publiceras inte. Nu är jag inte den ”vassaste kniven i lådan” vad gäller hemsidan men fattar inte vad jag gör för fel 😱. Det har tidigare fungerat och det går ju länka till den.

Jag får helt enkelt fortsätta skriva under blogginlägg tills jag får ordning på sidan. Länk till Valpdagbok Vikingarnas kull

Dygn 54.

Lykka mår toppen, spatserar runt i trädgården, vi tar en mysstund då och då och hon är mycket givmild med sina pussar. Hon äter upp alla hallon vi har. Hon har även lärt Bobbi hur man gör och ja ni kan ju tänka er när en Labbe får smak på nått då rensar man allt. Så glöm hallonsylten i år.

Hon växer för var dag som går och stundtals lever de små rullan i magen. Ibland far Lykka upp och ”nyper” sig själv i sidan, kanske sparkade de små på ömt ställe.

Valprummet är iordningställt och Lykka har valt lådan två nätter på raken nu vilket känns skönt för mig då det var aningens trångt i en 90 cm bred säng. Det var ju inte så att hon tog liten plats.

Lykka är så enkel att ha att göra med, vips så var hon en del av flocken. Tänk vad fort de anpassar sig till ”nytt” hem.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s