Oj oj så sakta datumen går!

Dagarna går fort men någon måtte ha skrivit dubbla datum i almanackan för där står det helt still. Datumen knappt ändras från dag till dag 😛.

Är tikarna dräktiga då. Ja svårt att säga än. Tikar kan luras genom att vara skendräktiga.

Men vissa tecken finns på dräktighet då framförallt på Skoja. Skoja är nu på dygn 20 sen sista parningen. Skoja har varit kinkig med maten ett par dagar och varit lite mer trött enligt matte Pernilla. Så vi kan ju hoppas. Ett Ultraljud är bokat till den 6/5 och då får vi svar vad gäller dräktighet.

Vad gäller Fina så har hon passerat dygn 26. Jag har inte sett några tecken hittills, hon är lika matglad, pigg och som alltid kelig. Så jag har haft mina tankar åt att hon är tom. Men så idag såg jag en liten äggviteliknande flytning. Vilket inte behöver betyda dräktighet men är ändå ett lovande tecken.

Ja tiden får utvisa vad gäller Fina, tids nog vet jag. Jag bokade inte in nått UL då jag var rätt säker på att hon skulle vara tom och så kan det ju vara. Nu hinner jag ändå inte få nån UL-tid innan jag själv kan konstatera en dräktighet. Så vi ger tiden an.

Som sagt kan skendräktiga tikar få alla tecken på dräktighet. Så än lite tidigt att spekulera.

Så håll ut kära valpspekulanter, vi är många som väntar, snart, snart vet vi. Även om datumen verkar ha fastnat på nått sätt.

En tanke på “Oj oj så sakta datumen går!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s