Hela kullen fri-röntgad

Året börjar bra med fint resultat på Vikingarnas-kull efter Lykka och Skidd. Hela kullen fri-röntgad.

Jag får dagligen valpförfrågningar men tyvärr kommer jag inte ta någon mer goldenkull då jag inte har material att avla vidare på. Jag skulle kunna köpa in en tik-valp men har bestämt mig för att inte göra det.

Jag kommer gå över helt till labrador då den rasen passar mina behov bättre. Ev köper jag in en tik-valp (labrador) om rätt kull dyker upp eller så kanske jag rent av tar en kull på Bobbi. Har ju fått en del förfrågningar om jag inte ska ta en kull på henne, då främst till tjänstehundsektorn men såklart skulle valparna fungera även till ren jaktapportering. Gäller dock att hitta rätt hane som kan stärka upp svagheter och behålla de egenskaper jag värdesätter. Jag är dock ny på labbelinjer så jag får lägga mycket ’krut’ på att få rätt kunskaper kring avelsarbetet inom Labrador. Vilket inte är helt enkelt.

Bobbis egna sida är nu uppdaterad vilket var på tiden. Ska även försöka hinna med att uppdatera ’ tidigare’ kullar, en del har ju hänt. Vitsen med en hemsida försvinner ju om den inte uppdateras.

Ha en fin Trettondagsafton/Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s