Jaha ingen tur med jaktproven

Det går troll i våra prov. I våras kom jag med då blev mamma sjuk och inget med det, bara att lämna återbud så klart. På Km fick Nilla vattensvans, nu står vi som reserver till Ransjön. Ja ja kanske lika bra det, då hon har fått för sig att rulla i de äckligaste fåglarna ute på söker innan inleverans. Inte alltid men ibland så när matte inte ser. 

Idag tränade vi sök med 7 fåglar ute. Nilla jobbade super snabba upptag fina inlevereringen så kom hon till måsen där tittade hon på mig, la ner huvudet och ja ni förstår vad som hände. En liten rullning 😡😡😡 räcker att jag hyssjar så slutar hon. Hmm undras hur jag ska komma åt henne. Skit! Detta hände inte innan valpningen. Någon annan som råkat ut för detta efter en kull valpar? Säkert inget med det att göra men ändå. Väldigt irriterande och märkligt. 

Fina fick också söka. Hon tog snabbt in fem sen blev det lite jobbigt och orken/rutinen finns inte riktigt där ännu. Fick gå ut med henne för att nå den längst ut. Vattenmarkeringen gick super. Fin avlämning en bit upp på land. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s