Mot Sverige

Tack till Per och Ane för er gästfrihet. Att få låna och bo i ert sommarhus gjorde allt väldigt enkelt. Inte sämre var det att det låg så fint. Havet inpå knuten. 

Nilla och Bandit fann varandra fort. Nilla bjöd ut sig direkt. Första parningen blev lördag kväll. Några bra försök under dagen men det sista fattades. Jag tror att vi var lite för tidiga där på fredagen och lördag dag. När det väl var i tid gick det fort en bra parning med häng lördag kväll. Under natten var Bandit hemma och vilade. Han kom åter tidigt i söndag morgon. Då tog det kanske 10 minuter så satt de ihop med en bra parning och ett längre häng än gårdagen. 

Vi hade en planerad färja hem på söndag eftermidda men denna snabba parning gjorde att vi bokade om och kom iväg ett par timmar tidigare. Vi hade inte möjlighet att stanna över måndagen som kanske hade varit det bästa. Nu får vi hoppas att det inte var för tidig parning. 

Nilla är mycket trött hon har slitit hårt idagarna med att uppvakta Bandit. En rapport från Per intygar om att även Bandit var sliten. Det tar på krafterna att vara på kärleksresa. 

Vilken kille han var. Så trevlig. Jag ångrar inte mitt val ❤️sen att han är så vacker är ju ett plus 😀.  Nu väntar vi med spänning på om det blir små Banditos valpar i början av december. 

Kontakta mig om det finns intresse för en valp. Jag söker också fodervärd. 

Se mer under fliken planerade valpar. 

2 tankar om “Mot Sverige

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s